Junior SM och promenadsällskap

publicerat i Allmänt;
 
Himla kul att kolla på junior-SM från Borås på SVT när en väns dotter är med och springer 3000 m hinder. Hon är så himla duktig och driven! När vi var i Sälen och vandrade i somras kunde hon vandra med oss på dagarna sen begav hon sig ut och sprang en mil efter det eller körde intervallträning i backe. Just i den här tävlingen kom hon 6:a men för en vecka sen så vann hon JSM-guld på 2000 m hinder. Hon är på gång och enligt mig är hon bäst så klart <3
 
 
Här på landet har vi väldigt sällskapliga får, när man går på promenad får man sällskap en bit samtidigt som de bräker åt en :)
 
 
Nån man verkligen inte vill ha sällskap av är den här hemska "besten". Spike gick som vanligt någon meter framför mig så jag hann inte se ormen förrän han var framme vid den. Som tur var för oss så var just denna orm död av någon anledning.
Hemska tanke..
I övrigt har det varit en väldigt lugn helg. Sambon var iväg och fiskade hela lördagen. Kom dock inte hem med någon fisk trots att han fått upp några men han tyckte de var för små. Bäst då att släppa tillbaka dem.
Nu ska jag iväg och spela padel med vänner. 
Ha det så bra <3