Åtur och vandringsdax

publicerat i Allmänt;
 
I torsdags var det dags för tur nummer två på våra Sup:ar. Den här gången fick vi sällskap av vänner. Det blev en nästan 3 timmars tur på Fyrisån. Men det bästa var, jag ramalad inte i och jag vågade ställa mig upp på brädan :) 
 
 
Så klart finns det bildbevis ;)
Både Spike, min sambo och vännernas 10-åriga dotter badade frivilligt. För mig är det en vinst varje gång jag klarar mig från att ens nudda vattnet. Jag klarar inte av att bada i vatten jag inte ser eller når ner till botten. Hur läskigt som helst ju så jag håller mig glatt kvar på brädan :)
 
 
Enligt sambon måste man bara testa att sätta upp det nyinköpta tältet innan avresa. Efter det var gjort konstaterades det att tältet var helt och relativt lättuppsatt. Nu återstår bara att se om det kommer utnyttjas någon natt eller om vi endast kommer dagsvandra. I morgonbitti drar vi mot sälen för en veckas vandring tillsammans med två andra familjer. Vi har hyrt ett hus i Tandådalen tillsammans. Tyvärr ser inte vädret ut att bli allt för bra efter måndag, men vi håller tummarna att det kommer ändras. De senaste dagarna jag tittat så verkar SMHI ha lite svårt att bestämma sig så vad som helst kan hända..
 
Ha det så bra <3