Underbara helg!

publicerat i Allmänt;
 
Äntligen så kom solen och värmen. Vi har ännu inte fått igång stora poolen men bubbelpoolen fungerade alldeles utmärkt som utomhusbadkar så länge ;) .
Den här helgen har varit helt underbar! Det blommar för fullt i trädgården. Bara plocka in det man vill ha :) 
 
 
I fredags åkte jag in till stan för att träffa några vänner/arbetskamratet som jag inte träffat på väldigt länge pg a pandemin. Vi alla jobbar hemifrån så det blir glest mellan tillfällena. Det bjöds på en riktig sommarbuffé. Vi åt gott, drack gott och spelade sällskapsspel. Många skratt blev det, så härligt att få umgås lite igen :) 
 
Spike´s led har lite svårt att läka, han har ganska så ont fortfarande så i lördags begav vi oss hem till en "dagisfröken" som jobbar på Spike´s hunddagis. Hon behandlade hans sår med laser, vilket ska hjälpa och påskynda läkandet. 
 
 
Dom bodde så mysigt, precis nedanför altanen hade dom en stor damm full med färggranna fiskar som trodde det var matdags varje gång man kom i närheten :) 
 
 
På lördagskvällen fick Nila och Spike äntligen träffa varandra ordentligt. Spike kan ibland ha svårt för andra hundar, nu är Nila i och för sig bara en valp och vi är jätteglada att det gick så bra som det gjorde. Även om inte bilden skvallrar om det så blev det väldigt många pussar ;) Det gör det så mycket lättare då vi ska träffas rätt mycket närmaste månaden. Nästa vecka är det ett litet studentfirande för syrrans äldsta, jag ska om någon vecka till henne på tjejmiddag och vi ska även fira midsommar ihop. 
 
 
Matmässigt har det varit en riktigt skön helg för mig som brukar ta på mig att laga maten. I fredags blev jag bjuden på mat, på lördagen blev det pizza från den lokala pizzerian och på söndagen mat från chop chop :)
 
Men helgens stora höjdpunkt var nog ändå..
 Äntligen har jag bestämt mig och köpt en elcykel Jag har letat ett tag. Trott mig hittat men sen ångrat mig när jag varit och tittat på den osv. Det är ändå rätt mycket pengar. Men den här föll mig i smaken. Är inköpt på Jula. Äntligen kan jag lätt ta mig de ca 7 kilometrarna till bussen utan att bli svettig eller behöva be sambon om skjuts.. *
Har en tanke om att kunna ta cykeln de ca 2,5 milen till min syster eller in till stan om jag skulle vilja med. Det hade jag aldrig klarat med en vanlig cykel :) 
 
Ha en härlig vecka <3