Festligheter

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen efter att ha spenderat fredag till söndag på hotell hörnan i Uppsala. Nu bor vi bara ca 3 mil från hotellet men det var roligheter på gång så vi lyxade till det lite så slapp vi tänka på att någon av oss skulle behöva köra. 
 
 
 
Vi trivdes väldigt bra på hotellet och i vårt rum. Anledningen till hotellövernattningen var mina vänners bröllopsfest som ägde rum på lördagen. Mitt uppdrag som toastmadame tillsammans med en annan tjej gick inte helt felfritt men överlag ganska bra. Vi lyckades hålla tidsplanen under hela kvällen.
Brudparet och gästerna verkade nöjda och det är det viktigaste :)
 
 
Fick en så fin presentpåse innan av de som hade bröllopsfesten som innehöll champagne, en cider och massa gott tilltugg. Så gulligt! <3
 
 
 
Det bjöds på mycket gott under kvällen, 3-rättersmiddag med gott vin och sen tårta på det. Det var ingen risk att man gick därifrån törstig eller hungrig ;)
Lite spex blev det under kvällen. Jag och var med och backade upp i brudens överraskningsdans till sin man. Sen överraskade alla gäster brudparet med en inövad allsång. Hurra på eran bröllopsdag, en omskriven version av Linda Bengtzings Alla flickor.
När vi väl kom i säng så gjorde vintertiden precis sitt jobb. Från att vara 03:00 till att bli 02:00. Efter att varit rätt så nervös inför toastmadamejobbet rätt länge innan festen, sov inte så många timmar natten före så var det inga problem att sova när uppdaget väl var slutfört och festen slut. Knappt jag hann ner med huvudet på kudden ;)

Ha det så bra <3