Det första inhandlat

publicerat i Allmänt;
 
Ännu en gång tar vi hjälp och låter någon annan laga maten åt oss. Är det så att man är ute och promenerar så man glömmer allt vad tid heter så fick det bli så. Bestämde mig för att ta en liten promenad i rask takt efter jobbet, tänkte mig en halvtimme eller så från början. Otur då att mitt jobb ligger precis i utkanten av stadskärnan, ca 5-10 min från gågatan nere på stan och jag råkade gå åt det hållet. Det var ju egentligen inte meningen med någon shopping men när jag såg att det var minimalt med folk så var det lika bra att passa på att förena nytta med nöje..
 
 
Den halvtimmen blev till 2 timmar. 
För visst är det väl fortfarande ett motionspass när man går i butiker och in och ut ur omklädningsrummen? Att prova kläder är ju jättejobbigt!
I sommar ska jag och min sambo ocn några vänner ut och vandra i Sälen under en vecka. Det är min sambo som har det intresset. Jag har lovat att följa med men jag har absolut ingen utrustning för det. Jag kommer få köpa allt. Vandringskängor, kläder och all annan utrustning man kan tänkas behöva. Vad nu det kan vara..
Känns lite kul att jag i och med detta motionspass har inhandlat det första. Ett par slittåliga byxor i grönt och svart.
Så då var det bara resten kvar.. ;)