Lediga dagar

publicerat i Allmänt, Mina kreationer;
Det har varit så skönt att vara ledig i mellandagarna.
Jag har egentligen inte gjort något speciellt utan bara ägnat mig åt det jag velat. Bl a tittat på en hel del julfilmer, älskart! Visst, några måsten så som tvätt, städ och plock har man fått gjort, det kommer man inte undan. Dessutom fick vi leverans av vår hallmöbel. Problemet är att den levererades med en stor lastbil, vi bor på landet så pallen ställdes av uppe vid vägen. Vi har ca 50-60 meter från vägen till huset. Hallmöbeln var packad i tre stora paket som var alldeles för tunga för mig. Jag fick bryta förpackningarna och bära upp några delar i taget. Det var den dagens träningspass ;)
Nu återstår bara att få ihop den, vilket sambon kämpar med. Tanken är att den ska vara ihopskruvad och uppställd innan nyårsaftonskvällen. 

Fick ett infall i förrgår att göra en snölykta. Tänkte det kunde vara fint till nyår när gästerna anländer. Som ljus använde jag en batteridriven lykta som imiterar ljuset av en levande flamma. Det blev väldigt stämningsfullt. 
I alla fall till morgonen efter, då var det mest en snöhög ;)
Nu har det snöat flera dagar och det ska fortsätta även idag. Visst, det blir ljust och mysigt med snön men känner nog att det kanske räcker nu. 
Sambon bad mig att virka en mössa till honom. Jag har aldrig virkat en mössa förut men tycker ändå att jag fick ihop det okej. Sambon blev nöjd och använder den flitigt :)
Nu är det inte långt kvar innan vi går från 2023 till 2024. Vi får hoppas att nästa år bjuder på många fina uppleverser.
Gott nytt år! <3