Glatt överraskad

publicerat i Allmänt;
Så glatt överraskad jag blev när produktionsledaren på min arbetsplats kom med blommor till mig och min kollega i torsdags, efter att ha hållit i förarcertifieringen 4 dagar i rad. Man tror inte det men det är väldigt jobbigt för huvudet Det är en hel del att komma ihåg och hålla reda på + att det blir längre dagar än vanligt. Jag gjorde ganska många plustimmar under veckan. 
Extra roligt också är att alla förare som kommit under veckan klarade sina prov. Ingen behöver komma tillbaka och göra omprov! Det gör mig också väldigt glad :)

Som vanligt går helgerna alldeles för fort. Den här helgen har jag bott i mjukiskläder. Så skönt!
Vi har inte haft något inbokat. Förutom det vanliga sysslorna man har under helgerna så har vi bara varit hemma och umgåtts, ätit och druckit gott. I matväg gick temat i skaldjur. Det blev skaldjurspaj i fredags och pastasås med kräftstjärtar i lördags.
Mellon var okej. De som gick vidare till final och kval var ganska så bra bidrag. Men bra räcker nog inte i stora finalen. Det är en deltävling kvar så vi fär väl se. Men än så länge tror jag inte vi behöver oroa oss för att råka ut för att behöva hålla i finalen två år i rad ;)

Det här med att ha vit bil! Sista biten hem består av en grusväg. Hur man än försöker ta det lugnt och försiktigt ser bilen ut så här. Funderar på om det kanske kan vara värt att skaffa ett tvättabonnemang. 

Ha det så bra <3