4 dagars karantän kvar

publicerat i Allmänt, Mina kreationer;
 
Det spelar ingen roll om det är dag eller kväll. Ljus eldas det alltid här hemma. I alla fall nu vintertid när det liksam aldrig blir riktigt ljust varken ute eller inne ;).
Jag vet inte hur många gånger jag ändrar om på ljusbrickan jag har på vardagsrumsbordet. Just nu är det den här uppsättningen av saker. Nu när man är satt i karantän har man inte mycket annat att göra på dagarna än att flytta om lite här och där ;) 
I bakgrunden syns ännu ett av mina hantverksprojekt. Den enda filt jag faktiskt behållt själv. Alla andra jag gjort har varit presenter till nära och kära i min omgivning. 
 
 
Alla mina mönster får jag från Youtube. Det finns massvis med snälla människor som lägger upp videos på hur man gör mönstren, steg för steg. Så man kan säga att det är youtube som lärt mig virka ;) 
 
 
Ett riktigt roligt mönster att göra och en av mina första filtar jag gjort. 
Om någon är intresserad så finns videon på hur man gör mönstret här
 
Sambon är på bättringsvägen men blir helt slut så fort han anstränger sig lite. Än har jag inte fått några symtom, 4 dagars karantän kvar. Tvål och handsprit har aldrig använts så flitigt som nu här hemma. Hoppas på att kunna jobba på måndag igen..