Att stå och prata inför folk! Vet egentligen inte varför jag tackade ja men nu när jag hållit på i snart 2 år så är det inte lika läskigt längre även om jag inte helt vant mig än.
En sak jag bestämt sedan tidigare är att när jag kommer hem har jag förtjänat ett glas vin. Det är min belöning. Varesig det är veckodag eller inte. Det är sedan gammalt ;)


Den här gången provar jag ned bambupinne istället för ljusveke, vilket ska göra att ljuset sprakar. I början brann det inte så bra men det tog sig. Och nog prakar det, nästan lite för mycket om man ska vara lite petig ;)
Det är kul att prova lite nytt :)

Tycker det blev riktigt gott för ett första försök.
Här kommer receptet.
Glutenfritt nötbröd
2 dl mandelmjöl
2 dl glutenfri mjölmix ljust bröd
1 msk premium psylium
2 tsk bakpulver
1 dl pumpakärnor
½ dl hasselnötter (grovhackade)
½ dl sötmandel (grovhackade)
1 rejäl nypa salt
2 st ägg
1½ dl havremjölk
2 dl finrivna morötter
Sesamfrön
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Blanda lla torra ingredienser i en skål
3. Häll ner äggen, mjölken och morötterna och blanda väl.
4. Ha i degen i en avlång brödform smörjd med olja.
5. Strö över sesamfrön och grädda i nedre delen av ugnen ca 50 min.
6. Låt svalna innan servering.
Ha det så bra <3
Det är väl ett mycket gott betyg att de tror på din kompetens för då har de sett vad du går för. Det tycker jag är glädjande. Ett glas vin som belöning är väl inte fel!
Nybakat bröd är ju bara så gott. Husse bakade brytbröd här i dag och det blev väldigt gott. Krångliga magar är inte lätta att komma till rätta med och ibland får man inget svar.
Kram och god kväll!